Met een zeer officiële handeling opende burgemeester Mark Röell, zo uit de Nachtwacht gestapt, het Rijks Montini Museum op 13 februari 2014.


Hieraan is natuurlijk een heleboel vooraf gegaan. In de groepen is weken gewerkt aan het kunstproject dat resulteerde in de tentoonstelling. Groepen hebben het Rijksmuseum bezocht, er zijn verslagen geschreven over schilders, presentaties gehouden over schilders, kunstwerken gemaakt en er is vooral veel geleerd over allerlei vormen van schilderen en anderen kunst op doek en papier.

Alles moet netjes opgehangen worden:Toen alles zijn plek had gekregen en de opening verricht was mocht iedereen in de hele school kijken naar elkaars kunst. Er zijn veel werken gemaakt en er staan er ook veel op de foto, maar niet alles.
De onderstaande link bevat ruim 300 foto's met wat uw kind(eren) heeft/hebben gemaakt. Maar eerst nog een voorproefje, mocht u het gemist hebben.

Prachtig!!!


En alle foto's:
https://picasaweb.google.com/116985152856697137941/KUNST13Februari2014?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKKZhsOGqLPjVw&feat=directlink