Informatie en uitnodigingen vanuit diverse instanties in gemeente Baarn:

Kennismaken met Sport en Cultuur tijdens nieuwe High Five Najaar 2020
Kennismakingslessen beginnen weer vanaf eind oktober!
In de nieuwe High Five-ronde kunnen kinderen ook dit najaar op zoek naar de sport die bij hen past en/of hun creatieve talent.
Zo zijn er kennismakingslessen voor sport, dans, Scouting, kinderatelier en muziek. Alle lessen zijn leuk en leerzaam. Kinderen kunnen nu dus zowel hun sportieve, creatieve als muzikale vaardigheden ontdekken en ontwikkelen!
Het is belangrijk dat ieder kind een sport of activiteit kan vinden die bij hem of haar past. Het uitproberen van verschillende sporten en/of  activiteiten helpt daarbij. Daarom organiseren de gemeente Baarn en B.Slim Baarn in samenwerking met een groot aantal verenigingen & organisaties de  High 5. Dit zijn korte cursussen van vier lessen, voor maar € 6,- per cursus. Op deze manier kunnen kinderen verschillende sporten en activiteiten gemakkelijk uitproberen. De lessen worden altijd na schooltijd gegeven.

Sportivun sportkampen tijdens schoolvakanties
Wil jij niet kiezen tussen de verschillende sporten? Ga dan mee op een van onze multi-sportkampen. Je beoefent allerlei sporten die je misschien nog niet kent en kunt erachter komen welke sport nu echt bij jou past! Je kunt kiezen uit multi-sport dagkampen in sporthallen bij jou in de buurt en multi-sport overnachtingskampen waarbij je blijft slapen op de kamplocatie. Hoe cool is dat?
Klik hier voor meer info.

Voetbalschool tijdens schoolvakanties
Voetbalschool van de hoofd jeugdtrainer bij SV Baarn die tijdens schoolvakanties trainingen geeft op de voetbalvelden bij voetbalclub Olympia 25 in Hilversum. Wil jij ook op een leuke, plezierige manier je voetbal skills verbeteren en lekker sportief bezig zijn?

Lokaal-O wekelijkse activiteiten
Bij Lokaal-O worden wekelijks activiteiten georganiseerd die open zijn voor iedereen. Zoals Koffie-inloop, BuurtBieb, Yogales, Weggeefwinkel (gevestigd aan Plataanlaan 1, voormalig Boemerang) en meer.
Lokaal-O bevindt zich in het Poorthuis, Kerkstraat 28 in Baarn.

INFORMATIEVE LINKS:

Nieuwsbrief middelengebruik en gamen aan de ouders van groep 8