Het Eindfeest

Het Eindfeest wordt elk jaar volledig door de Feestcommissie bedacht en georganiseerd. Waar wenselijk en mogelijk worden partijen buiten de school ingehuurd. Zo werd in de afgelopen jaren bijvoorbeeld de buitenlocatie van Cabrio in Soest, de Scoutinglocatie Buitenzorg en Feel Good Tent Events in Lage Vuursche gebruikt. En zo verzorgde de organisatie maXMusic in 2012 een aantal muzikale workshops.

Het Eindfeest heeft altijd een bepaald thema waar de spellen, activiteiten en aankleding binnen passen. Vorig jaar hebben we een spannende voorstelling in het Openluchttheater van Cabrio Soest met elkaar gemaakt. Enkele jaren daarvoor hebben we een lipdupfilm in elkaar gezet op de oude school locatie die nog te zien is op de Montiniwebsite. In 2014 was het thema Binnenstebuiten Bos Festival, en in 2013 was er een groot circusspektakel. In 2012 was er bijvoorbeeld een muziekdag en in 2011 was het thema ‘camping’. In 2010 gingen de kinderen ‘los in het bos’ en in 2009 gingen ze op ‘wereldreis’. Meestal is er een bepaald onderliggend verhaal dat als rode draad door de dag heen loopt.

Het Eindfeest wordt mede mogelijk gemaakt door talloze ouders die elk jaar meehelpen met het begeleiden van een groepje, instructie bij een spel, catering, EHBO en andere activiteiten.