Het Eindfeest

Het Eindfeest wordt ieder jaar volledig door de Feestcommissie bedacht en georganiseerd. Waar wenselijk en mogelijk worden partijen buiten de school ingehuurd. Zo werd in de afgelopen jaren bijvoorbeeld de buitenlokatie van Cabrio in Soest en Feel Good Tent events in Lage Vuursche gebruikt. Zo verzorgde de organisatie maXMusic in 2012 een aantal muzikale workshops.

Het Eindfeest heeft altijd een bepaald thema waar de spellen, activiteiten en aankleding binnen passen. Vorig jaar hebben we een mooie voorstelling in het Openluchttheater van Cabrio Soest met elkaar gemaakt. Het jaar daarvoor hebben we een lipdupfilm met elkaar gemaakt op de oude school lokatie die nog te zien is op de Montiniwebsite. In 2014 was het thema Binnenstebuiten Bos festival, en in 2013 was er een groot circusspektakel. In 2012 was er bijvoorbeeld een muziekdag en in 2011 was het thema ‘camping’. In 2010 gingen de kinderen ‘los in het bos’ en in 2009 gingen ze op ‘wereldreis’. Meestal is er een bepaald onderliggend verhaal dat als rode draad door de dag heen loopt.

Het Eindfeest wordt mede mogelijk gemaakt door de vele talloze ouders die ieder jaar meehelpen met het begeleiden van een groepje, instructie bij een spel, catering, EHBO en andere activiteiten.